ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σαλάμ Ζιντού της Μονακό στο στόχαστρο σύμφωνα με την Equipe

ΑΕΚ: Ο Σαλάμ Ζιντού της Μονακό στο στόχαστρο σύμφωνα με την Equipe

Η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου μέσου Σαλάμ Ζιντού ο οποίος ανήκει στη Μονακό και παίζει με τη δεύτερη ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, ένα εξ αυτών, προέρχεται από τη Γαλλία με την Equipe να αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο μέσο Σαλάμ Ζιντού της Μονακό.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

"Τον επιθετικό χαφ της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, παρακολουθούν στενά η Μαγιόρκα και η ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να φύγει φέτος τον χειμώνα. Οι δύο σύλλογοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον επιθετικό μέσο που ανήκει στη Μονακό και παίζει κυρίως για τη δεύτερη ομάδα ώστε να τον πάρουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο νεαρός από το Μάλι έχει συμβόλαιο έως το 2023 ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, παρακολουθείται επίσης και από την Μαγιόρκα. Ο Σαλάμ Ζιντού που παίζει κυρίως με τη Β' ομάδα της Μονακό, ανήκει στο σύλλογο από το 2018".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ