SPORTS & GOSSIP

Η αδερφή της πρώην γυναίκας του Γουόκερ επιτέθηκε στην ερωμένη του

Η αδερφή της πρώην γυναίκας του Γουόκερ επιτέθηκε στην ερωμένη του
INSTAGRAM /@SIANKILNER

Η αδερφή της πρώην συζύγου του Κάιλ Γούοκερ ζητά αγανακτισμένη από την ερωμένη του ποδοσφαιριστή να αφήσει ήσυχη την εγκυμονούσα αδερφή της και τα ανήψια της.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν άντεχε άλλο τα συναισθηματικά σκάνδαλα του αγαπημένου της.

Ο χωρισμός ήρθε όταν η Άννι έμαθε πως ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτήσει και δεύτερο παιδί με την ερωμένη του, Λάουριν, τη στιγμή που η ίδια είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους.

Τώρα η οικογένεια της Άννι κατηγορεί ευθέως την Λάουριν. Συγκεκριμένα, η αδερφή της μητέρας των τριών παιδιών του παίκτη, Σίαν, ανήρτησε ένα στόρι στο Instagram για να καταγγείλει τους διαδικτυακούς χλευασμούς της Λάουριν.

Το στόρι έρχεται ως απάντηση στην ανάρτηση της Λάουριν ενός video, στο οποίο ο μεγάλος της γιος κατονομάζει τα ετεροθαλή αδέρφια του (παιδιά του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ).

Η Σίαν έγραψε συγκεκριμένα: "Για άλλη μια φορά έχουμε κατακλυστεί από ανθρώπους που στέλνουν περιεχόμενο που έχεις ανεβάσει σε μια προσπάθεια να βασανίσεις την βαριά έγκυο αδελφή μου και την οικογένειά της.

Το επιλεγμένο βίντεο κλιπ που μοιράστηκες με το μικρό σου "θαυματουργό αγόρι" (απόσπασμα από τη συνέντευξή σας στην εκπομπή της Victoria Derbyshire) να ονομάζει τα ετεροθαλή αδέρφια του έχει προφανώς ως στόχο να ανταγωνιστεί την Άννι.

Ωστόσο, δείχνει μόνο πόσο χαμηλά θα πέσεις για να τραβήξεις την προσοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραλείπει το όνομα της πλήρους της αδελφής του, αλλά προφανώς αυτό οφείλεται στο ότι κάνεις οικονομία για μια ακόμα "αποκλειστικότητα.

Ήδη αναγκάστηκα να σου ζητήσω δημόσια να αφήσεις ήσυχη την αδελφή μου και τώρα πρέπει να κάνω το ίδιο και για τα ανήψια μου!!! Δεν ανεχόμαστε άλλο τους διαδικτυακούς χλευασμούς."

Το στόρι της Σίαν
Το στόρι της Σίαν INSTAGRAM / @ SIANKILNER
TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ