SPORTS & GOSSIP

Η πρώην σύζυγος του Γουόκερ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους

England's Kyle Walker stands during the playing of his country's national anthem before the Euro 2024 group C qualifying soccer match between North Macedonia and England at National Arena Todor Proeski in Skopje, North Macedonia, Monday, Nov. 20, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
England's Kyle Walker stands during the playing of his country's national anthem before the Euro 2024 group C qualifying soccer match between North Macedonia and England at National Arena Todor Proeski in Skopje, North Macedonia, Monday, Nov. 20, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2023 DARKO VOJINOVIC/ AP IMAGES

Η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, που αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι χωρίζουν, φαίνεται να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν άντεχε άλλο τα συναισθηματικά σκάνδαλα του αγαπημένου της.

Λίγες μέρες έπειτα από τον χωρισμό τους ένα δημοσίευμα της "Sun" θέλει την πρώην πλέον σύντροφο του ποδοσφαιριστή των πολιτών, να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους.

"Η Άννι είναι έξι μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί τους. Ενώ θα έπρεπε να είναι μια περίοδος μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού. Αντίθετα, παλεύει δυναμικά με τις συνέπειες από το τελευταίο σεξουαλικό σκάνδαλο του ποδοσφαιριστή. Είναι εύθραυστη, αλλά κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα παιδιά της και να προετοιμαστεί για την άφιξη του τέταρτου.

Προς τιμήν του, ο Κάιλ προσπαθεί να ενωθεί για να περιορίσει τη ζημιά στην οποία έχουν εκτεθεί. Είναι λίγο αργά, αλλά προσπαθεί. Ήταν βαθιά πληγωμένη από όσα ειπώθηκαν, ειδικά σε μια εποχή που ο κόσμος της βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ελεύθερη πτώση".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ