UEFA

H UEFA ανακοίνωσε πού θα γίνουν οι τελικοί σε Champions, Europa και Conference την επόμενη διετία

Artists perform ahead of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Artists perform ahead of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστά τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς στις τρεις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της την επόμενη διετία. Στην "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης ο τελικός του Champions League το 2026.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν με τους τρεις μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς, σε Champions League, Europa League και Conference League, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστά τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς την επόμενη διετία.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του Champions League του 2026 θα λάβει χώρα στην "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης, ενώ στο Europa League, ο τελικός του 2026 θα γίνει στο "Μπεσίκτας Παρκ" της Κωνσταντινούπολης και εκείνος του 2027 στο "Stadion Frankfurt" της Φρανκφούρτης.

Όσον αφορά στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της "Γηραιάς Ηπείρου", η "RB Arena" στην Λειψία θα φιλοξενήσει τον τελικό του 2026 ενώ έναν χρόνο αργότερα ο τελικός θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται πως οι φετινοί τελικοί θα διεξαχθούν στο "Γουέμπλεϊ" (Ρεάλ - Ντόρτμουντ στο Champions League), στο "Aviva Stadium" (Αταλάντα - Λεβερκούζεν στο Europa), και στην "OPAP Arena" (Ολυμπιακός - Φιορεντίνα στο Conference), ενώ το 2025: ο τελικός του Champions League θα γίνει στην "Αλιάντς Αρένα" (Μόναχο), ενώ εκείνοι του Europa League και Conference League σε "Σαν Μαμές" (Μπιλμπάο) και "Βρότσλαβ Στέιντιουμ" (Βρότσλαβ).

TAGS UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ