H “λευκή” απεργία της Έλτσε

Οι ποδοσφαιριστές της Έλτσε παραμένουν απλήρωτοι και αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τις συνεντεύξεις Τύπου και κάθε εκδήλωση της ομάδας, από τη Βαλένθια.
Η Έλτσε βρίσκεται στην 14η θέση της Liga, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν μόνο στο μυαλό τους πως θα παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία και την επόμενη σεζόν, αλλά και πότε θα μπουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Έτσι αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στις συνεντεύξεις Τύπου και τις οργανωμένες εκδηλώσεις της ομάδας, μέχρι να λυθεί το θέμα της καταβολής των μισθών τους.
“Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας της Έλτσε θέλουν να ανακοινώσουν δημοσίως ότι μέχρι να λυθεί η κατάσταση, δεν θα συμμετέχουν σε καμία δημόσια εκδήλωση, ή εκπροσώπηση της ομάδας.”, ήταν η λιτή, πλην σαφής ανακοίνωση.
Οι ποδοσφαιριστές της Έλτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς του Μαρτίου και του Απριλίου, αλλά και το πριμ ανόδου στη Liga από την προηγούμενη σεζόν.