SERIE A

H Ίντερ "σκόρπισε" με 4-0 την Μίλαν

H Ίντερ "σκόρπισε" με 4-0 την Μίλαν
πάτο στάνκοβιτς

H Ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς κέρδισε με 4-0 την Μίλαν (videos)

Oι "ροσονέρι" έκαναν καλό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά, όμως εν συνεχεία κατέρρευσαν και όλα τελείωσαν για αυτούς πριν από το πρώτο ημίχρονο με την αποβολή του Γκατούζο, ενώ έχαναν με 0-2.
O Τιάγκο Μότα άνοιξε το σκορ για τους "νερατζούρι" στο 29' ( 0-1) με πλασέ έπειτα από πάσα του Ντιέγκο Μιλίτο και γενικότερα εξαιρετικό συνδυασμό.

Ο Σαμουέλ Ετο'ο έφυγε στην αντεπίθεση, ο Γκατούζο τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και η Ίντερ κέρδισε πέναλτι. Ο Μιλίτο στο 36' το εκτέλεσε εύστοχα και οι "νερατζούρι" προηγούνται με 2-0.

Ο Γκατούζο κατέστρεψε το παιχνίδι της Μίλαν, καθώς στο 39' είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε (η πρώτη στο πέναλτι).

Μάλιστα, λόγω προβλήματος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ζέεντορφ ετοιμαζόταν να περάσει στο ματς, αλλά δεν πρόλαβε.

Ο Μαϊκόν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου συνδυάστηκε άψογα με τον Μιλίτο και με κοντινό πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ της Ίντερ ( 0-3).

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στο 68' έκανε το 0-4 πετυχαίνοντας το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης με άπιαστο μακρινό σουτ και φυσικά οι οπαδοί της Μίλαν άρχισαν να αποχωρούν 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

ΜΙΛΑΝ: Στοράρι, Τζαμπρότα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Γιανκουλόφσκι, Γκατούζο, Πίρλο, Φλαμινί (46' Ζέεντορφ), Ροναλντίνιο (64' Χούντελααρ), Πάτο, Μποριέλο (46' Aμπροζίνι).
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Μότα (60' Μουντάρι), Σνάιντερ (73' Βιεϊρά), Ντιέγκο Μιλίτο (79' Μπαλοτέλι), Ετο'ο.

Mπάρι - Μπολόνια 0-0


Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής Μπάρι και Μπολόνια αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο "Σαν Νίκολα".

ΜΠΑΡΙ: Ζιλέ, Μαζιέλο, Ρανότσια, Μπονούτσι, Παρίζι, Άλβαρες (86' Ρίβας), Γκάτσι, Ντε Βέτσε, Αλεγκρέτι (66' Λάντζελα), Μεγκιορίνι (76' Σφορτζίνι), Κουτούζοφ.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Βιβιάνο, Ράγκι (76' Τεντέσκο), Πορτανόβα, Μπρίτος, Τζενόνι, Μινγκατσίνι, Γκουάνα, Βιβιάνι, Βαλιάνι, Μπομπαρντίνι (82' Μουταρέλι), Οσβάλντο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μπάρι - Μπολόνια 0-0

Μίλαν - Ίντερ 0-4 (29' Τιάγκο Μότα, 35' πέν. Ντ. Μιλίτο, 45'+1 Μαϊκόν, 68' Στάνκοβιτς)

Κυριακή
Ρόμα - Γιουβέντους (19:00)
Αταλάντα - Τζένοα (21:45)
Κάλιαρι - Σιένα
Κιέβο - Λάτσιο
Φιορεντίνα - Παλέρμο
Νάπολι - Λιβόρνο
Πάρμα - Κατάνια
Σαμπντόρια - Ουντινέζε

Μίλαν - Ίντερ 0-4



Μπάρι - Μπολόνια 0-0











































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ