CHAMPIONS LEAGUE

H ανατροπή του Μέσι και η αγκαλιά του με Τουρέ

H ανατροπή του Μέσι και η αγκαλιά του με Τουρέ

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παράπονα για τη διαιτησία και είναι δικαιολογημένα καθώς η ανατροπή του Μέσι από τον Ντεμιτσέλις ξεκινάει (οριακά) έξω από την περιοχή. Δείτε το άκρως διαφωτιστικό video!

O Λιονέλ Μέσι χάρισε ουσιαστικά στη Μπαρτσελόνα την πρόκριση στους "8" του Champions League για 7η διαδοχική σεζόν καθώς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι του Ντεμιτσέλις στο 54ο λεπτό, για να ευστοχήσει από την ασπρη βούλα και να ανοίξει το δρόμο για το 2-0 των "μπλαουγκράνα" μέσα στο Μάντσεστερ.

H ανατροπή του Μέσι και η αγκαλιά του με Τουρέ

Η φάση πάντως αυτή σήκωσε τεράστιο κύμα συζητήσεων το βράδυ της Τρίτης και αυτό γιατί ελέγχεται η απόφαση του Σουηδού διαιτητή Γιόνας Έρικσον να υποδείξει την ασπρη βούλα από τη στιγμή που η φάση ξεκινάει εκτός μεγάλης περιοχής.

H ανατροπή του Μέσι και η αγκαλιά του με Τουρέ

Υπάρχει μάλιστα και ένα video που παρουσιάζει τη φάση σε εξαιρετικά αργή κίνηση όπου μπορεί να δεις κανείς καθαρά και με την άνεσή του (αυτή που δεν είχε ο διαιτητής που έπρεπε να πάρει απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολεπτου) πως αυτό που έπρεπε να σφυριχτεί ήταν κόκκινη κάρτα στον Ντεμιτσέλις και φάουλ ελάχιστα εκατοστά έξω από την περιοχή.

Δείτε το video:

Ανεξάρτητα πάντως από την πίκρα των ανθρώπων της Σίτι για το αποτέλεσμα που ουσιαστικά τους αφήνει εκτός συνέχειας (στην πρώτη παρουσία τους στη φάση των "16" του Champions League), αυτό δεν εμπόδισε τον Γιάγια Τουρέ να προχωρήσει σε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Λιονέλ Μέσι αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ