PREMIER LEAGUE

Γρίπη των χοίρων και στην Τσέλσι;

Γρίπη των χοίρων και στην Τσέλσι;
Τσέλσι-πανηγυρικό

Για τον κίνδυνο να έχουν προσβληθεί παίκτες της Τσέλσι από την γρίπη των χοίρων μίλησε ο Σ.Άλαρνταϊς

Όπως αποκάλυψε η "Daily Star" υπάρχει επίσης τρίτος παίκτης των "ρόδων" καθώς και δύο μέλη του επιτελείου που προσβλήθηκαν από την νόσο H1N1, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να αποκαλύπτει πως είναι πολύ πιθανό η αρρώστια να έχει μεταδοθεί και σε παίκτες της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.
"Δεν έχω αμφιβολίες για το γεγονός ότι η γρίπη μπορεί να έχει χτυπήσει και κάποιον από την Τσέλσι, καθώς από ιατρικής πλευράς πρόκειται για έναν από τους χειρότερους ιούς που είχαμε ποτέ και που δεν έχουμε καταφέρει να σταματήσουμε.

Εάν όμως πράγματι ο ιός μεταδόθηκε στους μπλε, η ευθύνη είναι της Πρέμιερ Λιγκ, επειδή εμείς τους προειδοποιήσαμε για αυτό που συνέβαινε και αυτοί ήταν που αποφάσισαν να γίνει κανονικά το παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Μπιγκ Σαμ" του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παρά τις "ενστάσεις" από την πλευρά της Μπλάκμπερν, ο αποψινός αγώνας τους κόντρα στην Πίτερμπορο για το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί κανονικά όπως και όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, με εκπρόσωπο της Πρέμιερ Λιγκ να ξεκαθαρίζει:

"Στην παρούσα φάση, δεν προβλέπεται να αναβάλλουμε παιχνίδια για την απειλή της γρίπης Α. Αναβολές αγώνων θα αποφασιστούν μόνο στην περίπτωση που οι ομάδες δεν μπορούν να κατεβάσουν την πρώτη ομάδα τους σε ένα παιχνίδι.









TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ