ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γρήγορους, νέους και... ελεύθερους θέλουν στον Παναθηναϊκό

Γρήγορους, νέους και... ελεύθερους θέλουν στον Παναθηναϊκό
Αναστασίου Νταμπίζας INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιο είναι το τρίπτυχο που έχουν θέσει οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας σε κάθε μάνατζερ που έρχεται σε επαφή μαζί τους για να τους καταθέσει τις προτάσεις του για παίκτες.

Οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας έχουν οριοθετήσει το τρίπτυχο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των πράσινων και έχουν φροντίσει να το μεταφέρουν σε κάθε μάνατζερ που έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

Όπως είναι φυσικό στην διάρκεια της σεζόν αρκετοί εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών πλησιάζουν είτε τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού κυρίως ενώ έχουν και κάποιες επαφές με τον τεχνικό για να τους προτείνουν κάποιον πελάτη από την λίστα τους.

Οι δυο άντρες του Παναθηναϊκού στα ραντεβού που έχουν κάνει και στις συζητήσεις, απευθείας ή μέσω τρίτων έχουν μεταφέρει στους μάνατζερ ανά την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη πως οι παίκτες που ψάχνουν, είτε για μια κίνηση τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο.

Στο Τριφύλλι θέλουν από τους παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι γρήγοροι προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει επιπλέον ταχύτητα. Όπως για παράδειγμα είναι ο Κλωναρίδης με τον Ατζαγκούν.

Επίσης θέλουν να είναι νεαροί σε ηλικία, όχι στην ηλικία των δυο προαναφερθέντων, αλλά σίγουρα να μην ξεπερνούν τα 27-28 χρόνια ενώ το τρίτο είναι να μένουν ελεύθεροι.

Είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Ιούνιο έτσι ώστε να μπορέσουν από τώρα να τους κλείσουν βρίσκοντας κάποιες καλές ευκαιρίες στην αγορά.

Προτεραιότητα το χαφ

Σε συζητήσεις που είχαν γίνει με μάνατζερ τον περασμένο μήνα οι Αναστασίου και Νταμπίζας είχαν σαν πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Οι εμφανίσεις του Μέντες είχαν απογοητεύσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και ίσως αυτό έκανε τους ανθρώπους των πράσινων να εξετάζουν από τώρα το ενδεχόμενο να κινηθούν τον Ιανουάριο για έναν αμυντικό μέσο πλαισιώνοντας την δυάδα του Ολλανδού και του Λαγού. Κάτι το οποίο είχαν τονίσει σε τουλάχιστον 2-3 μάνατζερ με τους οποίους είχαν έρθει σε επαφή.

Ο Μέντες όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει καλύτερα δείγματα, ανεβαίνει και γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει έτσι οι πράσινοι να μην μπουν καν στην διαδικασία.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ψάξιμο για χαφ να έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τώρα στο Τριφύλλι ξέρουν ότι το καλοκαίρι θα είναι μείον ένας στις συγκεκριμένες θέσεις καθώς ο Αμπεΐντ είναι δανεικός και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ