ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γρηγορίου: "Εδώ κλείνει ο κύκλος μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, αποχωρώ σαν φίλος"

Γρηγορίου: "Εδώ κλείνει ο κύκλος μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, αποχωρώ σαν φίλος"
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη ακόμα μια ήττα στη φετινή Stoiximan Super League, αυτή τη φορά από τον Πανσερραϊκό με 2-1, με τον προπονητή των Ηπειρωτών, Μιχάλη Γρηγορίου, να αναφέρεται μετά το φινάλε του ματς στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε για 18η φορά στη Stoiximan Super League, αυτή τη φορά με 2-1 από τον Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Μιχάλης Γρηγορίου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην επόμενη μέρα που ξημερώνει στον ΠΑΣ, ο οποίος θα αγωνιστεί μετά από πέντε χρόνια στη Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου

Για τη διαχείριση στα τελευταία ματς με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ έχει υποβιβασθεί και μαθηματικά: "Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο γεγονός, γιατί όταν αυτό συμβαίνει σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλο αυτά, σήμερα είχαμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, ήδη η ομάδα κοιτάει και κάποια παιδιά που ενδεχομένως να είναι και του χρόνου. Θεωρώ, πως φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό και ήταν το ζητούμενο για εμάς σήμερα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν".

Για το μέλλον του στην ομάδα: "Δεν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, κάτι που το έχω ήδη δηλώσει. Αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάει πάντα την επόμενη ημέρα. Άσχετα ποιος θα είναι στην ιδιοκτησία και στον πάγκο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ