ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Χρυσός ο βαθμός"

Γρηγορίου: "Χρυσός ο βαθμός"
INTIME SPORTS

"Χρυσό" χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε η Κέρκυρα, εκτός έδρας, επί του Λεβαδειακού, για πολλούς λόγους ο τεχνικός των "Φαιάκων", Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του στη Λιβαδειά έναντι του τοπικού Λεβαδειακού, υπερθεματίζοντας όσον αφορά στη σπουδαιότητά του σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον πολύτιμο βαθμό που πήραμε σήμερα. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε. Μετά από είκοσι μήνες που είμαι στην ομάδα πρώτη φορά που ακούω τον κόσμο να λέει μια συγκεκριμένη λέξη και να καταφέρεται εναντίον κάποιου. Δυστυχώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Αυτό κάναμε.

Είχαμε την ευκαιρία του ματς με το δοκάρι του Χαβίτο, για να προηγηθούμε, αλλά είναι χρυσός ο βαθμός που πήραμε εντός έδρας για πολλούς και διάφορους λόγους. Κοιτάμε ήδη το ματς με τον Πανιώνιο. Ακόμα και έτσι κρατήσαμε μια διαφορά με τον Λεβαδειακό, με τον οποίο ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε το πάνω χέρι", είπε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ