LA LIGA

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 1-1: Γκέλα στο 89' πριν από το clásico

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο κόντρα στη Γρανάδα για τη La Liga 2021-2022 στο "Λος Κάρμενες", Γρανάδα | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο κόντρα στη Γρανάδα για τη La Liga 2021-2022 στο "Λος Κάρμενες", Γρανάδα | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 © 2022 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουκ ντε Γιονγκ σκόραρε ξανά, η Μπαρτσελόνα ισοφαρίστηκε στο 89' από τη Γρανάδα όμως και με το 1-1 ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο Supercopa.

Ο Λουκ ντε Γιονγκ θα εξελισσόταν στον ήρωα της Μπαρτσελόνα σε μία περίοδο που ο Τσάβι αναζητά παίκτες για να συμπληρώσει ενδεκάδα και γι' αυτό χρησιμοποιεί και όσους βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" του. Ο Ολλανδός βρήκε γκολ και στην Ανδαλουσία απέναντι στη Γρανάδα και όμως οι Καταλανοί δεν το κράτησαν και ισοφαρίστηκαν σε 1-1 στο 89' από τον Αντόνιο Πουέρτας για την 20ή αγωνιστική της La Liga.

Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως τον παρέδωσαν στον Ουσμάν Ντεμπελέ και αυτός τον σούταρε! Στο 1ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν 10 τελικές, εκ των οποίων οι μισές από τον Γάλλο εξτρέμ, που σούταρε διαρκώς εκτός περιοχής και άστοχα. Σε μία από τις λίγες επιθετικές όπου δεν είχε συμμετοχή, ο Ντάνι Άλβες θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του και με σέντρα από δεξιά, έδωσε την ευκαιρία στον Ντε Γιονγκ να γράψει το 1-0 με κεφαλιά.

Ο ρυθμός άνοιξε στο τελευταίο ημίωρο, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν έλειψε ακόμα μια προσθήκη στη λίστα απουσιών της Μπαρτσελόνα, αφού ο Έρικ Γκαρθία αποχώρησε με μυικό τραυματισμό στο μηρό. Σε συνδυασμό με την ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκάβι, οι "μπλαουγκράνα" έγιναν ευάλωτοι στην πίεση των γηπεδούχων και το πλήρωσαν. Σε κόρνερ στο 89' (κι ενώ είχε τραυματιστεί και ο Άλβες), ο Πουέρτας ισοφάρισε και καταρράκωσε την ψυχολογία των Καταλανών, που συνεχίζουν τις υποχρέωσεις τους εκτός Ισπανίας πλέον, για το Supercopa στη Σαουδική Αραβία, με το clásico κόντρα στη Ρεάλ την Τετάρτη.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ