PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2: Ο Ζιγές λύτρωσε τους μπλε

Ο Τούχελ δίνει οδηγίες στους παίκτες του στον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Τούχελ δίνει οδηγίες στους παίκτες του στον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/AP IMAGES

Η Γουότφορντ έβαλε δύσκολα στην Τσέλσι στο Vicarage Road όμως οι μπλε έλυσαν την εξίσωση με το νικητήριο γκολ του Ζιγές στο 72ο λεπτό και επέστρεψαν στις επιτυχίες, γεγονός που τους κράτησε στην κορυφή.

Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι! Μετά από το 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή, η Τσέλσι έμεινε στο Λονδίνο αντιμετωπίζοντας την Γουότφορντ του Ρανιέρι και μπορεί να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, όμως το φινάλε την βρήκε να παίρνει το τρίποντο και να διατηρεί το αβαντάζ της έναντι της Μάντσεστερ Σίτι (+1) και της Λίβερπουλ (+2) που την ίδια ώρα έφευγαν και εκείνες νικήτριες από τις έδρες των Άστον Βίλα και Έβερτον για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Το σκορ για τους μπλε άνοιξε στο 29' ο Μάουντ σε ένα χρονικό διάστημα μάλιστα που δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτεροι των αντιπάλων τους, με τις σφήνες να μην παρατούν πάντως το παιχνίδι και στο 43' να φτάνουν δικαίως στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ντενίς (1-1).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους επίδοξους πρωταθλητές, για να έρθει όμως στο 72' ο Ζιγές και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Τούχελ, που μπόρεσε σε μία όχι τόσο θελκτική της βραδιά να μην σκοντάψει και να παραμείνει μόνη στην κορυφή.

Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως η Γουότφορντ δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 24ο σερί ματς πρωταθλήματος, με την Τσέλσι στον αντίποδα να έχει να καμαρώνει για την αμυντική της λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις 26 γκολ σε 50 ματς του Τούχελ στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Κίκο, Κάθκαρτ, Τροστ-Εκόνγκ, Μασίνα (13' Ρόουζ), Λούσα (73' Κούκα), Πέδρο, Κλέβερλι (85' Ενγκάκια), Σισοκό, Κινγκ, Ντένις

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλόμπα (60' Ζιγές), Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα (69' Λουκάκου), Λόφτους-Τσικ, Σαούλ (46' Τιάγκο Σίλβα), Αλόνσο, Πούλισιτς, Μάουντ, Χάβερτς

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1

Λιντς - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Έβερτον - Λίβερπουλ 1-4

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 1-1

Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-2

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΣΤΕΡ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ