ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γουόκερ: "Καλά έκανε και δεν έδωσε πέναλτι στην Λίβερπουλ στο φινάλε, ο διαιτητής έδειξε χαρακτήρα"

Γουόκερ: "Καλά έκανε και δεν έδωσε πέναλτι στην Λίβερπουλ στο φινάλε, ο διαιτητής έδειξε χαρακτήρα"

Ο Κάιλ Γουόκερ κλήθηκε να πάρει θέση για την απόφαση του Μάικλ Όλιβερ να μη δώσει πέναλτι για την Λίβερπουλ στο 90+9' στο μαρκάρισμα του Ντοκού στον Μακάλιστερ, τονίζοντας πως ο διαιτητής έπραξε σωστά και δεν λύγισε από την πίεση του κόσμου.

Το πολυδιαφημισμένο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σίτι αποζημίωσε και τον πλέον απαιτητικό φίλαθλο, με το τελευταίο ραντεβού Κλοπ - Γκουαρδιόλα σε επίπεδο αγγλικού πρωταθλήματος να βρίσκει τις δύο ομάδες να αποδίδουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και το φινάλε να αφήνει έναν βαθμό στην κάθε μία (1-1).

"Ήταν ένα φανταστικό ποδοσφαιρικό ματς που κράτησε πάνω από 100 λεπτά", τόνισε για την τιτανομαχία στο "Άνφιλντ" ο Κάιλ Γουόκερ σε συνέντευξή του στο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sky Sports", με το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεών του να είναι πάντως όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πέναλτι που ζήτησαν οι ρεντς στο 90+9' και τους αρνήθηκε ο Μάικλ Όλιβερ.

Ήταν η φάση που ο Ζερεμί Ντοκού απομάκρυνε τη μπάλα από τη μεγάλη περιοχή της Σίτι και βρήκε άθελά του στο στήθος τον Αλέξις Μακάλιστερ, με τους γηπεδούχους να ζητούν να δοθεί η παράβαση για να πετύχουν buzzer beater και να πάρουν τεράστια ώθηση στη μάχη του τίτλου αλλά τον διαιτητή και τον VAR να έχουν διαφορετική άποψη.

"Η γνώμη μου είναι πως ο διαιτητής και ο VAR πήραν μία απόφαση. Νιώθω πως ο διαιτητής, ο Μάικλ Όλιβερ, έπραξε καλά. Όταν υπάρχει από πίσω σου το Άνφιλντ και το κοινό του, θα μπορούσε να καταρρεύσει, αλλά αυτό έδειξε την εμπειρία και το χαρακτήρα του.

Για αυτό το λόγο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στη χώρα και στον κόσμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος διεθνής μπακ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ