PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Σέφιλντ 1-0: Υποβιβάστηκαν στην Championship οι λεπίδες

Wolverhampton Wanderers' Willian Jose celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolves and Sheffield United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, April 17, 2021. (Jason Cairnduff/Pool via AP)
Wolverhampton Wanderers' Willian Jose celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolves and Sheffield United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, April 17, 2021. (Jason Cairnduff/Pool via AP) @ 2021 JASON CAIRNDUFF/ASSOCIATED PRESS

Η Γουλβς πήρε τη νίκη με 1-0 στο "Μολινό" με το πρώτο γκολ του Ζοσέ με τη φανέλα της και έστειλε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με έξι αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η πρώτη ομάδα (από τις τρεις συνολικά) της φετινής Championship που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Premier League (η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη), οριστικοποίηθηκε και η πρώτη που θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο στο φινάλε της σεζόν και θα αφήσει τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου για να συνεχίσει την περιπέτειά της στη δεύτερη κατηγορία στο Νησί.

Αυτή θα είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με 1-0 από την Γουλβς στο "Μολινό" (σκόρερ στο 59' ο Γουίλιαν Ζοσέ με το πρώτο του γκολ ως παίκτης των λύκων από τότε που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σοσιεδάδ) και πλέον δεν έχει ελπίδες παραμονής ακόμα και αν κάνει μόνο νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν!

Αυτή ήταν η έκτη σερί ήττα για τις λεπίδες και ένατη ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League, με την ομάδα από το Σέφιλντ να συνιστά τον ορισμό της απογοήτευσης από την αρχή της σεζόν, έχοντας τον πενιχρό απολογισμό των 14 μόλις βαθμών και των μόλις 4 νικών σε 32 ματς.

Σημειώνεται πως την περασμένη σεζόν ως νεοφώτιστη και με τον Κρις Γουάιλντερ στον πάγκο της, η Σέφιλντ ήταν εντυπωσιακή και τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως φέτος -παρότι δεν είχε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της- ήταν σκιά του εαυτού της και μάλιστα πρόσφατα απολύθηκε ο Γουάιλντερ για να τον διαδεχτεί και να συνεχίσει μόνο με ήττες ο -εκτελών χρέη υπηρεσιακού- Πολ Χέκινγκμποτομ.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Ετ Νουρί, Τραορέ, Γουίλιαν Ζοσέ (77' Φάμπιο Σίλβα), Ποντένσε (72' Βιτίνια)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Αμπαντού (83' Μπογκλ), Ίγκαν, Μπράιαν, Μπάλντοκ, Όσμπορν (75'\ Μουσέ), Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ, Μπριούστερ (75' Μπερκ)

Photo Credits: @ 2021 Jason Cairnduff/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ