ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Όλοι οι παίκτες θα κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου την Δευτέρα

Ο Ανταμά Τραορέ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ | 17 Απριλίου 2021
Ο Ανταμά Τραορέ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ | 17 Απριλίου 2021 @2021 JASON CAIRNDUFF/POOL VIA AP IMAGES

Οι ομάδες της Premier League αναζητούν τρόπους για να προστατευτούν από την μετάλλαξη "Όμικρον" και η Γουλβς θα είναι μία από τις πρώτες που θα έχει όλους τους παίκτες της εμβολιασμένους και με τις τρεις δόσεις κατά του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός σε συνδυασμό με τη μετάλλαξη "Όμικρον" έχουν αρχίσει το τελευταίο διάστημα να απλώνουν τα πλοκάμια τους πάνω από την ποδοσφαιρική Ευρώπη και η Premier League δίνει μάχη για να τον αναχαιτίσει, είτε για να μην κατεβάσει ρολά ή για να μπορούν οι φίλαθλοι να εξακολουθούν να πηγάινουν στα γήπεδα και να παρακολουθούν τα παιχνίδια των αγαπημένων τους ομάδων διά ζώσης.

Η κατάσταση πάντως είναι αρκετά δύσκολη αφού όλες λίγο-πολύ οι ομάδες έχουν κρούσματα κορονοϊού και τρανή απόδειξη είναι η απόφαση της Premier League να προχωρήσει στην αναβολή των έξι από των 10 αγώνων που ήταν να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19 Δεκεμβρίου) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Την ώρα μάλιστα που αυξάνονται οι φωνές ώστε να αρχίσουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και οι παίκτες που είχαν αρνητική στάση ως τώρα, προκειμένου να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους άλλους και να συμβάλλουν στον περιορισμό διασποράς του ιού, η Γουλβς εμφανίζεται ως μία από τις ομάδες που πρωτοπορούν στην καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού.

'Οπως έγινε γνωστό, η ομάδα στην οποία αγωνίζονται και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε, αναμένεται να γίνει μία από τις πρώτες ομάδες στην Premier League όπου τα άτομα που την απαρτίζουν θα είναι όλοι τους εμβολιασμένοι.

Και αυτό γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό επιτελείο προγραμμάτισαν να κάνουν την αναμνηστική δόση κατά του κορονοϊού την Δευτέρα (20/12), λίγες ημέρες μόλις αφότου βρέθηκαν θετικοί δύο παίκτες και χρειάστηκε να μπουν σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ