ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Ο Ζοζέ Σα παίζει με κάταγμα στον καρπό από τον Αύγουστο

Ο Ζοζέ Σα στο Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ζοζέ Σα στο Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Σα τραυματίστηκε στις 13 Αυγούστου στη 2η αγωνιστική της Premier League κόντρα στη Φούλαμ και έκτοτε αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια της Γουλβς με κάταγμα στον καρπό.

Στις 13 Αυγούστου η Γουλβς υποδεχόταν στο Μολινό τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Σ' εκείνο το παιχνίδι ο Ζοζέ Σα είχε τραυματιστεί, μετά το πέναλτι του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς που απέκρουσε, αλλά συνέχισε με το πρόβλημα στο χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά ο υπηρεσιακός τεχνικός των "λύκων", Στιβ Ντέιβις, αποκάλυψε ότι ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκτοτε αγωνίζεται με κάταγμα στον καρπό.

"Δείχνει τον χαρακτήρα του. Ως τερματοφύλακας είσαι πάντα στη γραμμή της κριτικής εξαιτίας της θέσης. Το να το κάνει αυτό και να συνεχίζει με αυτό δείχνει το θάρρος που έχει. Είναι πάντα ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους να λένε "μπορεί να έχεις αυτό ή εκείνο", αλλά σε χρειαζόμαστε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία πόνου σε αυτό, υπάρχουν διαφορετικά οστά που είναι λιγότερο πιθανό να αποτελέσουν πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο, ο προπονητής και ο παίκτης θα καθίσουν και θα αποφασίσουν εάν ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει", είπε ο Ντέιβις εκθειάζοντας τον Πορτογάλο κίπερ.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ