ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Ο Γκέδες γίνεται συμπαίκτης των Σα και Ποντένσε

Γουλβς: Ο Γκέδες γίνεται συμπαίκτης των Σα και Ποντένσε
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γκονσάλες Γκέδες μετακομίζει από την La Liga στην Premier League, με την Βαλένθια να κάνει γνωστό πως έδωσε τα χέρια με την Γουλβς για την πώληση του 25χρονου Πορτογάλου διεθνούς στράικερ.

Ένα σημαντικό απόκτημα έχει πλέον στα χέρια του για να διαχειριστεί ως προπονητής της Γουλβς, ο Μπρούνο Λάγκε, με την Βαλένθια να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα το βράδυ της Δευτέρας πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τους λύκους για την πώληση του Πορτογάλου στράικερ.

"Ο σύλλογος ευχαριστεί τον παίκτη για τον επαγγελματισμό του ως παίκτης της Βαλένθια και του εύχεται τα καλύτερα για τη νέα σελίδα στην καριέρα του", ανέφεραν οι νυχτερίδες, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 30.000.000 ευρώ για τους λύκους, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Βαλένθια, ακολούθησε και αυτή από πλευράς Γουλβς, με την ομάδα της Premier League να δημοσιεύει φωτογραφίες όπου ο παίκτης φοράει την εμφάνισή της καθώς και video από την άφιξη του παίκτη σε αγγλικό έδαφος για λογαριασμό της όπως και τη συμμετοχή του σε εργομετρικά τεστ.


Σημειώνεται πως ο νέος συμπαίκτης των Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε αγωνίστηκε για πέντε ολόκληρα χρόνια στην Βαλένθια (μεταγραφή το 2017 από την Βαλένθια) έχοντας αξιοσημείωτα στατιστικά, αφού σε 198 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος, είχε απολογισμό 40 γκολ και 32 ασίστ.

Το ντεμπούτο του με τις νυχτερίδες έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 κόντρα στην Ατλέτικο ενώ το 2019 ήταν μέρος της ομάδας που κατέκτησε το Copa del Rey.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ