PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Λιντς 2-3: Διπλό με ανατροπή στο 90+1' με υπογραφή του Άιλινγκ

Leeds United's Luke Ayling during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Sunday, Sept.12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Leeds United's Luke Ayling during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Sunday, Sept.12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira) © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Γουλβς γκέλαρε και γνώρισε την ήττα εντός έδρας, με τη Λιντς να κάνει την ανατροπή στο 90+1' χάρη στο γκολ του Λουκ Άιλινγκ.

Αν και η Γουλβς είχε το προβάδισμα με 2-0, η Λιντς κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με το χρυσό γκολ του Λουκ Άιλινγκ στο 90+1' να αποχωρήσει με το διπλό στο Μολινό.

Οι "λύκοι" έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ από τη μεριά της η Λιντς κέρδισε για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα, με τον Κάστρο να ανοίγει το σκορ στο 26', ενώ πήγαν στα αποδυτήρια με το "μαξιλαράκι" του 2-0 με το γκολ του Τρινκάο στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Μέσα σε έξι λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Χάρισον να μειώνει αρχικά στο 63' και 66' ο Ροδρίγο με αυτογκόλ να γράφει το 2-2. Ωστόσο, η Λιντς δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Στο 91' ο Άιλινγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-3, χαρίζοντας με ανατροπή τη νίκη στην ομάδα του.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ ΛΙΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ