ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Κοντά σε συμφωνία με τον Λοπετέγκι για τη θέση του προπονητή

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς, σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς, σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ένα βήμα πριν τη συμφωνία βρίσκονται Τζούλεν Λοπετέγκι και Γουέστ Χαμ, με τον Ισπανό προπονητή να αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγες.

Νέα σελίδα στην ιστορία της φαίνεται ότι θα γυρίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Μόγες, που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Μετά το ναυάγιο με τον Ρούμπεν Αμορίμ και την κίνηση της Μίλαν να μην προκρίνει στη λίστα των προπονητών που θα αντικαταστήσουν τον Στέφανο Πιόλι τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ο Ισπανός πήρε "ψήφους εμπιστοσύνης" εντός της αγγλικής ομάδας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην τεχνικό της Γουλβς -εκτός απροόπτου- να επιστρέφει στην Premier League μετά από έναν χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής των "σφυριών", Τιμ Στάιντεν, θέλει η υπόθεση να ολοκληρωθεί όσο γρηγορότερα γίνεται, ενώ την τελική απόφαση θα την πάρει ο ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, που σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα έχει εντυπωσιαστεί από τον Λοπετέγκι.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ