ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γόγολος: "Εφικτός ο στόχος της εξάδας"

Γόγολος: "Εφικτός ο στόχος της εξάδας"
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα το γήπεδο του Ευόσμου και την εξέλιξη του πρωταθλήματος

Η είσοδος στην εξάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου είναι ο στόχος του Αγροτικού Αστέρα και είναι εφικτός σύμφωνα με τον Σπύρο Γόγολο. Ο παίκτης της ομάδας του Ευόσμου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας, τόσο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, όσο και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Γόγολος στο "Ράδιο ΗΧΩ Δράμας":

Για τον αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα σε Αγροτικό και Δόξα: " Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ποιότητα. Βέβαια, σαν παίκτης του Αγροτικού, θέλω τη νίκη για την ομάδα μου, κόντρα σε έναν σύλλογο με τον οποίο είμαστε ισόβαθμοι.

Η Δόξα έχει πολύ καλό ρόστερ και θα μπορούσε, βάσει των μεταγραφών που έκανε το καλοκαίρι, να έχει περισσότερους βαθμούς. Δεν ξέρω τι έχει φταίξει και δεν τα έχει καταφέρει.

Είναι μια ομάδα με δυναμική και πολύ κόσμο, θα έχει αρκετούς φιλάθλους της στον Εύοσμο. Σε κάθε παίκτη όμως, αρέσει να αγωνίζεται μπροστά σε πολύ κόσμο και δεν θα επηρεαστούμε από αυτό το γεγονός
".

Για την κατάσταση του γηπέδου Ευόσμου: " Νομίζω πως η φετινή, είναι η τελευταία χρονιά του Αγροτικού σε αυτό το γήπεδο. Πρόκειται για ένα παλιό γήπεδο και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να το κρατήσουν σε καλή κατάσταση. Οι διαστάσεις του είναι μικρές και δεν επιτρέπει στις ομάδες να δείξουν τις αρετές τους".

Για τις δυνατότητες του Αγροτικού: " Ο Αγροτικός διαθέτει καλή ομάδα, δίκαια βρισκόμαστε στην 5η θέση. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, αν δεν χάναμε αρκετούς από αυτούς στα τελευταία λεπτά αγώνων. Έχουμε καλό δέσιμο, είναι εφικτός ο στόχος της εξάδας. Όλα τα παιδιά είναι καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες".

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: " Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Μπορεί Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ να έχουν ξεχωρίσει στην κορυφή, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη στην προπόνηση της Παρασκευής, επικεντρώθηκαν σε θέματα τακτικής, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό διπλό. Η τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 11:00 στο γήπεδο του Ερασιτέχνη.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ