ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

"Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΤΖΟ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΤΖΟ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ MOTIONTEAM

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρουσίασε επίσημα τον νέο τεχνικό της ομάδας, Τζο Παλατσίδη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της Αναγέννησης Καρδίτσας, Τζο Παλατσίδη.

Ο 45χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους του συλλόγου.

" Ευχαριστώ τον πρόεδρο την διοίκηση και τον κ. Μάκη Τζάτζο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στην επιλογή τους να αναλάβω την ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει, αφού η Αναγέννηση είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και μαζί με την θέση που αναλαμβάνω, αναλαμβάνω και τις ευθύνες", είπε αρχικά ο Τζο Παλατσίδης και πρόσθεσε:

" Βέβαια αυτή η ομάδα πέρασε πολλά προβλήματα αυτό το διάστημα, αλλά όλοι μαζί, με τους παίκτες με τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη αυτή της ομάδας και μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν μένω στα προβλήματα, δεν αποτελεί δικαιολογία, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες και με την βοήθεια της διοίκησης και επαναλαμβάνω του φίλαθλου κόσμου είμαι σίγουρος πως στο τέλος της χρονιάς με την δουλειά θα δικαιωθούμε όλοι και για την προσπάθεια, αλλά και για τις επιλογές μας.

Η Αναγέννηση είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και αφού ευχαριστήσω ξανά την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της να υποσχεθώ πως θα δουλέψω για να την δικαιώσω
".

Για την ενίσχυση του συλλόγου, ο 45χρονος τεχνικός ανέφερε: " Μετά την πρώτη προπόνηση θα έχουμε μια σύσκεψη με τον Μάκη Τζάτζο για να δούμε τι έχουμε και τι χρειαζόμαστε στο ρόστερ μας, πάντα έχοντας ως βασική παράμετρο το μπάτζετ της διοίκησης.

Στην πρώτη συγκέντρωση θα είμαστε περίπου 20 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν βιαζόμαστε, αφού μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξουν καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που δεν θα έχουν κλείσει σε ομάδα, ώστε και εμείς να μπούμε στην διεκδίκησή τους. Θα κοιτάξουμε και κάποιους παίκτες δανεικούς από άλλες ομάδες
".

Επίσης, ο κ. Παλατσίδης ανέφερε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στις 16 Αυγούστου στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Κάλεσμα στον κόσμο

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Τζάτζος, αφού έκανε μια αναφορά στις προηγούμενες ημέρες, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Αναγέννησης να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

" Σήμερα είναι 5 Αυγούστου. Μέχρι προχθές η ομάδα δεν είχε διοίκηση, δεν είχε μεγαλομέτοχο, δεν είχε ποδοσφαιριστή, είχε μόνο ένα δελτίο. Μετά από τέσσερις ημέρες πατάει στα πόδια της, χάρη στην προσπάθεια της πόλης και χάρη σε κάποιους ανθρώπους που έβαλαν μεράκι, αγάπη και φυσικά χρήμα για να είμαστε όλοι εμείς εδώ αυτή την στιγμή.

Η Αναγέννηση θα προσπαθήσει να γίνει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και μια ομάδα που δεν θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, όπως ακριβώς συνέβαινε με την ομάδα πριν από τέσσερις ημέρες
", είπε ο κ. Τζάτζος και πρόσθεσε:

" Η Αναγέννηση είχε πάντα την στήριξη από τον κόσμο, αλλά αυτή την στιγμή θέλει μεγαλύτερη και αυτό αφορά τα διαρκείας, τις μετοχές και το χορηγικό πρόγραμμα, που σύντομα θα ανακοινωθεί. Η ομάδα μπορεί να μην είναι έτοιμη την πρώτη αγωνιστική, ας είναι την πέμπτη και κυρίως στο τέλος της χρονιάς για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Οι προπονητές είναι νέοι και φιλόδοξοι, η διοίκηση θα είναι κοντά τους, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα και ευελπιστούμε σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα
".

Αντωνίου: "Η προσπάθεια είναι όλων των Καρδιτσιωτών"

Τέλος, το παρών στην επίσημη παρουσίαση του κ. Παλατσίδη, έδωσε και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Αναγέννησης ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα.

" Επιτέλους τέλος σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Αναγέννησης, καθώς μετά από μεγάλες προσπάθειες όλα έληξαν αισίως και είμαστε στην ευχάριστη θέση η ΠΑΕ Αναγέννηση να ανήκει πλέον σε Καρδιτσιώτες.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει αυτά που περάσαμε όλο το καλοκαίρι με τους επενδυτές και τον κ. Κωτούλα. Τελικά έγινε αυτό που ήθελε ο κόσμος της Καρδίτσας και οι παίκτες της ομάδας, η Αναγέννηση δηλαδή να επιστρέψει στα χέρια των Καρδιτσιωτών.

Η προσωρινή διοίκηση ανέλαβε ένα μεγάλο ρίσκο, να φέρει τις μετοχές στην Καρδίτσα και να τρέξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να πετάμε στα σύννεφα, αφού όλοι γνωρίζουμε πως όλα είναι δύσκολα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε μια διοίκηση Πρωτοδικείου και έτσι θα παραμείνουμε. Το τονίζω ιδιαίτερα αυτό για να καταλάβουν όλοι, προμηθευτές και μη, για να μην αρχίσουν όλοι από αύριο να έρχονται στην ΠΑΕ και να ψάχνουν τον επενδυτή, αφού τέτοιος δεν υπάρχει στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη, αφού σε λίγες ημέρες προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος
", είπε ο κ. Αντωνίου και συνέχισε:

" Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως η προσπάθεια είναι όλων των Καρδιτσιωτών, αυτό που ξεκίνησε με την αγορά των μετοχών θα πρέπει να συνεχιστεί, όλος ο κόσμος, οι φορείς, οι επιχειρηματίες, ο απλός φίλαθλος θα πρέπει να συμπαρασταθούν και να συστρατευθούν στην προσπάθεια, αφού κανείς από την υπάρχουσα διοίκηση δεν είναι ο επενδυτής που μπορεί να καλύψει τα βάρη της ομάδας.

Η Αναγέννηση θα το τονίζουμε συνέχεια, είναι ομάδα της Καρδίτσας ανήκει σε όλους τους Καρδιτσιώτες και όλοι οφείλουν να έχουν μερίδιο από αυτή. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, με στόχο να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Όλα είναι δύσκολα, επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να αεροβατούμε, φτάσαμε στο παρά πέντε, για να μην πως είμαστε και στο πέντε, αλλά για να καταφέρουμε χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων, όχι μόνο των απλών φιλάθλων, όχι μόνο των φορέων, αλλά και των επιχειρηματιών του νομού. Οφείλουμε ως διοίκηση να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για την κατανόηση που έδειξαν. Θα παλέψουμε και με την δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας
".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ