SERIE A

Γλίτωσε την ήττα η "Γιούβε" στο ντέρμπι

Γλίτωσε την ήττα η "Γιούβε" στο ντέρμπι
μπαλοτέλι μολινάρο

Η Γιουβέντους με τέρμα του Γκριγκέρα στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα από την Ίντερ μέσα στο Τορίνο (videos)

Ο Τσέχος χάρισε την ισοπαλία στην "μεγάλη κυρία", κάνοντας το 1-1 με κοντινή κεφαλιά έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Τζιοβίνκο.
Οι "νερατζούρι" είχαν ανοίξει το σκορ στο 64' με το πλασέ του Μάριο Μπαλοτέλι, έπειτα από την μπαλιά του Μουντάρι, ολοκληρώνοντας άψογα αιφνινδιασμό.

Η Γιουβέντους μάλιστα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 75' λόγω αποβολής του Τιάγκο, ενώ διατηρήθηκε η διαφορά των δέκα βαθμών με τους πρωτοπόρους του Ζοσέ Μουρίνιο και η Μίλαν έχει την ευκαιρία αύριο να πιάσει στην 2η θέση τους "μπιανκονέρι".

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Γκριγκέρα, Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Μολινάρο (63' Ντε Τσέλιε), Μαρκιόνι (74' Τρεζεγκέ), Τιάγκο, Πόουλσεν, Νέντβεντ, Ιακουΐντα, Ντελ Πιέρο (80' Τζιοβίνκο).
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Κόρντομπα, Σάμουελ, Κίβου, Καμπιάσο, Φίγκο (87' Κρουζ), Στάνκοβιτς, Μουντάρι (78' Μπουρντίσο), Μπαλοτέλι (77' Βιεϊρά), Ιμπραΐμοβιτς.

"Πλήγωσε" την Τζένοα ο Μάουρο Ζάρατε

Η Λάτσιο με ήρωα τον Μάουρο Ζάρατε πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Τζένοα μέσα στο "Λουΐτζι Φεράρις" με 1-0, έτσι ενδέχεται να την "γκρεμίσει" από την 4η θέση.

Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που η Φιορεντίνα κερδίσει αύριο την Ουντινέζε μέσα στο "Φρίουλι", καθώς διατηρήθηκε η διαφορά των δύο βαθμών που έχουν οι Γενοβέζοι από τους "βιόλα", στην "μάχη" της τελευταίας θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Ο Αργεντινός στράικερ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 65' με διαγώνιο σουτ από την μπαλιά του Κολάροφ, σκοράροντας για 12η φορά στο φετινό campionato, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε στον πάγκο για τους γηπεδούχους.

ΤΖΕΝΟΑ: Ρουμπίνιο, Μπιάβα, Φεράρι, Μποκέτι, Μέστο (67' Μ. Ρόσι), Τιάγκο Μότα, Γιούριτς, Κρισκίτο (74' Φάντεν Μπόρε), Σκούλι (62' Ρούμπεν Ολιβέρα), Γιάνκοβιτς, Παλαντίνο.
ΛΑΤΣΙΟ: Μουσλέρα, Ντε Σιλβέστρι, Κιακιτέ (55' Σιβίλια), Ρόζεναλ, Κολάροφ, Λιχτστάινερ, Νταμπό (73' Μεχνί), Λεντέσμα, Μάουρι, Πάντεφ (41' Ρόκι), Ζάρατε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Τζένοα - Λάτσιο 0-1 (65' Ζάρατε)
Γιουβέντους - Ίντερ 0-1 (64' Μπαλοτέλι)

Κυριακή
Παλέρμο - Μπολόνια (16:00)
Σιένα - Κιέβο
Ουντινέζε - Φιορεντίνα
Ρόμα - Λέτσε
Κάλιαρι - Νάπολι
Αταλάντα - Ρετζίνα
Κατάνια - Σαμπντόρια
Μίλαν - Τορίνο (21:30)

βαθμολογία

Τζένοα - Λάτσιο 0-1



Γιουβέντους - Ίντερ 1-1











































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ