ΛΙΟΝ

Γκρόσο: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελοντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο"

Γκρόσο: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελοντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο"
PRINT SCREEN

Ο Φάμπιο Γκρόσο, που τραυματίστηκε από τους οπαδούς της Μαρσέιγ μετά την επίθεση στο πούλμαν της Λιόν, εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Γαλλικής Λίγκας να μην τιμωρήσει τους Μασσαλούς, αλλά και να ορίσει εκ νέου το αναβληθέν παιχνίδι.

Ο αναβληθέν αγώνας της Μαρσέιγ με τη Λιόν θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου χωρίς τιμωρία των Μασσαλών για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους και τα οποία οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του προπονητή της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεν, ο προπονητής της Λιόν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την απόφαση της Γαλλικής Λίγκας να μην τιμωρήσει την αντίπαλο της ΑΕΚ.

"Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έπρεπε να επιστρέψουμε εκεί. Αλλά είδα ότι αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να πάρουν άλλη απόφαση γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παρθεί μια ισχυρή απόφαση, διαφορετικά θα συμβούν ξανά απαράδεκτα πράγματα και αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρά, και ίσως το άτομο που του συμβούν να μην μπορέσει να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην χτυπήθηκε στο μάτι, αλλά κάπου αλλού πιο σοβαρά.

Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ, ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους της ή ενάντια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο".

TAGS ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ