SPORTS & GOSSIP

Γκρίλις: Πάρκαρε παράνομα την Λαμποργκίνι του για παραπάνω από τέσσερις ώρες και οι τροχονόμοι κοίταζαν

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Δεκεμβρίου 2021
Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τζακ Γκρίλις πάρκαρε παράνομα την Λαμποργκίνι των 245.000 ευρώ για παραπάνω από τέσσερις ώρες, εμποδίζοντας διερχόμενους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, όσο απολάμβανε το δείπνο του με την αγαπημένη του.

Ο Τζακ Γκρίλις που έγινε viral κατά τους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League, αφού κατανάλωσε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι έγινε... κομμάτια συνεχίζει να τραβάει τα φώτα πάνω του για τους "λάθος" λόγους.

Ο 27χρονος Άγγλος, μετά την κατάκτηση του FA Cup και του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Μία Λαμποργκίνι στα χρώματα των "Πολιτών", που η αξία της υπολογίζεται στις 245.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ποδοσφαιριστής πάρκαρε παράνομα το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο για περισσότερες από τέσσερις ώρες, προκειμένου να απολαύσει το δείπνο του με την αγαπημένη του. Παρόλο που το αυτοκίνητο εμπόδιζε τους διερχόμενους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, οι τροχονόμοι που βρίσκονταν στο σημείο, δεν έκαναν κυριολεκτικά τίποτα.

Σάλο προκάλεσε το παράνομο παρκάρισμά του και ο Γκρίλις κατακρίνεται για την ανευθυνότητά του. Η Άλισον Κέρι, υπεύθυνη μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για την ισότητα των ατόμων με αναπηρία δήλωσε: "Όταν τα αυτοκίνητα παρκάρουν στα πεζοδρόμια, δυσκολεύει τη ζωή των ατόμων με αναπηρία.

Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πάνε στο δρόμο, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο. Είναι σημαντικό οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί όταν παρκάρουν".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ