ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Γκράθια: "Ξεχάστε τα όλα"

Γκράθια: "Ξεχάστε τα όλα"
INTIME SPORTS

Ο Χάβι Γκράθια ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τα περί υποβιβασμού, εν όψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού Βόλου με την Ντιφερντάνζ

Μπορεί να υπάρχει η νίκη με 3-0 στο Λουξεμβούργο, μπορεί να υπάρχει η αγωνία για το αν τελικά θα υποβιβαστεί η ομάδα, όμως ο Χάβι Γκράθια ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να τα ξεχάσουν όλα και παίξουν για την νίκη στην ρεβάνς με την Ντιφερντάνζ.

Οι Βολιώτες υποδέχονται την ομάδα του Λουξεμβούργου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης στην ρεβάνς για τον Γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

"Θα είναι λάθος μας να μείνουμε στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Σαφώς και μας προσφέρει άνεση, δεν είναι όπως το 0-1 στη Σερβία με τη Ραντ, αλλά και πάλι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά", τόνισε ο Γκράθια στην συνέντευξη τύπου.

"Κατανοώ ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο με τα όσα ακούγονται για την ομάδα, καθώς αναστατωμένοι για την απόφαση του υποβιβασμού".

"Παρότι δεν διανύουν τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής τους, πρέπει να εμφανιστούν ορεξάτοι, αφοσιωμένοι στον στόχο και να δουλέψουν σκληρά".

Η αποστολή που επέλεξε ο Ισπανός: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ρόκκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Άλβαρες, Νταρμπιόν, Μπρέσκα, Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν, Ρόκα, Σολάκης, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Ακόστα, Κάσκιο και Ανδρίκος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ