ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Γκράθια: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"

Γκράθια: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ντιφερντάνζ. Δείτε τα πλάνα του Ισπανού για την αναμέτρηση

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στο Λουξεμβούργο με αντίπαλο την Ντιφερντάνζ για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ισπσνός τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και πως δεν θα επηρεαστεί ο σύλλογος από τις απουσίες των Σανκαρέ και Ουμπίδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβι Γκράθια: " Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να πάμε ψηλότερα στην Ευρώπη. Θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι γιατί δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλο".

Για τις απουσίες ανέφερε: " Δεν θα σταθούμε στις απουσίες των Σανκαρέ και Ουμπίντες. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να δώσουμε χαρά στον κόσμος μας"

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού προπονητή είναι λίγο πολύ γνωστά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιακούποβιτς, στην άμυνα οι Σέλεζι (δεξιά), Ρόκκας (αριστερά) Τομάς, Ντολεζάι (κεντρικό δίδυμο).

Οι Άλβαρες -Μητρόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ακόστα, ενώ δεξιά θα είναι ο Μπρέσκα και αριστερά ο Μόνχε με τον Μαρτίν στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται οι: Ρόκα, Γιακούποβιτς, Ρόκκας, Ζαραδούκας, Σέλεσι, Τομάς, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Κάσιο, Νταρμπιόν, Ακόστα, Μόνχε, Μπρέσκα, Μαρτίν, Σκέμπρι, Ζέρης και Σολάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ