ΑΡΗΣ

Γκρασιάν: "Την άμυνά μας"

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Λεάντρο Γκρασιάν MOTIONTEAM

Ο Λεάντρο Γκρασιάν στάθηκε στην σημασία της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Αλλαγές ετοιμάζει ο Μαζίνιο

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ότι: " Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Γενικά είναι μια πολύ σημαντική αγωνιστική. Η ομάδα εκτός έδρας παίζει καλύτερα, καθώς ο αντίπαλος παίζει ανοιχτά, σε αντίθεση με τα εντός, όπου όλοι έρχονται να κλειστούν στην άμυνα".

Σε εκείνο το σημείο ο Γκρασιάν παραδέχθηκε: " Έχουμε ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και αυτό δουλεύουμε στην προπόνηση. Ναι μεν έχουμε σκοράρει σε όλα τα ματς, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και πολλά περισσότερα".

Αναφερόμενος στον Εργοτέλη σχολίασε: " Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του Εργοτέλη. Έχει καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, καθώς διαθέτει καλούς επιθετικούς", ενώ για την αξία της νίκης τόνισε: "Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να ξεφύγουμε στην βαθμολογία από τους διώκτες μας. Μετά από αυτή την αγωνιστική θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε μία υψηλή θέση και να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου ή να έχουμε άλλους στόχους".

Κι όσο για την απώλεια της νίκης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή είπε: " Μας στεναχώρησε όλους το αποτέλεσμα στην Κομοτηνή. Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε πολλά νεύρα, καθώς ήταν μια ευκαιρία για το πρώτο διπλό της χρονιάς. Ωστόσο το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν για εμάς. Μιλήσαμε με τον προπονητή μας και πιστεύω ότι δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη".

Κι όσο για την προσωπική του απόδοση επεσήμανε: " Είναι πολύ δύσκολο να βρω ρυθμό. Προσπαθώ καθημερινά να φτάσω στο επίπεδό μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μου στην ομάδα. Όμως, πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα γίνομαι καλύτερος μέσα από τα παιχνίδια".

Τέλος ο Γκρασιάν εξέφρασε το πιστεύω του πως η Εθνική Αργεντινής θα ξεπεράσει το εμπόδιο αυτής της Ουρουγουάης του συμπαίκτη του Σεμπάστιαν Αμπρέου και θα πάρει εκείνη το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτού που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Κι όσο για τα αγωνιστικά ο Ιομάρ Μαζίνιο στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης και στο οικογενειακό διπλό άρχισε να ανοίγει τα χαρτιά του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του κόντρα στον Εργοτέλη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία και Κρίστι Βανγκέλι ενώ απών από την αποστολή αναμένεται να είναι και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ