ΒΕΡΟΙΑ

Γκρανέρο: "Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε"

Γκρανέρο: "Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε"
INTIME SPORTS

Στην έλλειψη συγκέντρωσης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του στις στημένες φάσεις απέδωσε ο τεχνικός της Βέροιας, Κάρλος Γκρανέρο, τη βαριά ήττα της ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Κάρλος Γκρανέρο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέδειξε την αδυναμία των ποδοσφαιριστών του στις στημένες φάσεις ως τον κύριο λόγο της βαριάς ήττας της Βέροιας.

"Όταν μία ομάδα καταφέρνει σε 17 λεπτά να χάνει 3-0 από στημένες φάσεις καταλαβαίνετε ότι δύσκολα μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που είχες στο μυαλό σου. Το να χάσεις το παιχνίδι από στημένα, σημαίνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν μπήκες όπως έπρεπε στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός σε αποσυντονίζει ακόμα και στο να σκεφτείς πως θα αντιδράσεις.

Έπρεπε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και στο β’ ημίχρονο μπήκαμε έχοντας καλύτερη εικόνα. Αν θέλεις να είσαι σημαντικός στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να χαρίζεις έτσι παιχνίδια στους αντιπάλους σου. Συνεχίζουμε για να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών ενόψει ενός πολύ κρίσιμου και δύσκολου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη του και την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Για το ότι προτίμησε να αγωνιστεί με τόσο αμυντικό σχήμα τόνισε: "Είμαστε ταπεινή ομάδα. Το συγκεκριμένο σύστημα το είχαμε μελετήσει και εφαρμόσει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε πολλές ελλείψεις. Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε σίγουροι στην άμυνα, να ξεκινάμε με πολύ καλή συνοχή στην άμυνα. Δεν μπορούμε να συζητάμε για συστήματα τακτικής όταν καταφέρνουμε και χάνουμε το ματς από τις στημένες φάσεις".

Για το ότι το δυνατό σημείο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι στημένες φάσεις εξήγησε: "Δεν δεχόμασταν σε όλο τον πρώτο γύρο εύκολα γκολ από στημένες φάσεις. Στον δεύτερο ωστόσο παρουσιάζουμε ανεξήγητα μια διαφορετική εικόνα στον τομέα αυτό. Εστιάσαμε σ’ αυτό το γεγονός, δουλέψαμε στις προπονήσεις, είδαμε βίντεο αλλά δυστυχώς τα λάθη παραμένουν".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ