CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Ήμασταν και τυχεροί"

Γκουαρντιόλα: "Ήμασταν και τυχεροί"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ικανοποιημένος από το 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" και παραδέχεται πως η Μπάγερν ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ

Όλοι περίμεναν άνετη επικράτηση της Μπάγερν στο Μάντσεστερ, αλλά τελικά οι Βαυαροί έφυγαν με το 1-1 από το "Ολντ Τράφορντ", με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι ικανοποιημένος και μάλιστα να παραδέχεται πως η ομάδα του ήταν και τυχερή που δεν δέχτηκε άλλο γκολ.

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Βάλαμε ένα γκολ εκτός έδρας που είναι σημαντικό, αλλά επίσης ήμασταν τυχεροί που οι προσπάθειες από Γουέλμπεκ και Ρούνεϊ δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε περίπτωση που είναι δύσκολο να αμυνθείς", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

"Είναι πάντα επικίνδυνο όταν πηγαίνεις στην ρεβάνς με 1-1, αλλά ακόμη και με 2-1 να νικούσαμε θα ήταν επικίνδυνο. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο δεύτερο ματς και είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρουμε".

"Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και ελπίζω οι φίλαθλοι στο Μόναχο να βοηθήσουν, όπως βοήθησαν και αυτοί της Μάντσεστερ την ομάδα τους απόψε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ