ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρντιόλα: "Δε με επηρέασε ο Μουρίνιο"

BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 04:  Head coach Josep Guardiola of FC Barcelona looks on prior to the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad de Futbol at Camp Nou on February 4, 2012 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Γκουαρντιόλα GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση η επικείμενη αποχώρησή του με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε τι είπε επ' αυτού, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα και τους Μέσι και Ρονάλντο.

Καμία επιρροή δεν είχε στην απόφαση αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα από την Μπαρτσελόνα η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί οι μεταξύ τους αντιπαραθέσεις να ήταν έντονες πολλές φορές, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποφάσισε ο 41χρονος να σταματήσει για ένα χρόνο από το ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως νιώθει κουρασμένος από την καθημερινή τριβή και αυτό τον ωθεί να εγκαταλείψει τους πάγκους για ένα χρόνο, αφήνοντας έτσι την Μπάρτσα στο τέλος της σεζόν.

"Αν με επηρέασε για την απόφαση που πήρα ο Μουρίνιο; Καθόλου. Είχα κι άλλους αντιπάλους, αλλά οι άλλοι προπονητές δε σε κουράζουν. Η κούραση προέρχεται από την καθημερινή δουλειά και την προσπάθεια να νικάς".

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή ξανά στον πάγκο των Καταλανών και είπε: "Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα είμαι ξανά προπονητής της Μπάρτσα στο μέλλον".

Τέλος, του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Μουρίνιο με τις οποίες ο Πορτογάλος υποστήριζε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει τη χρυσή μπάλα. " Ο Μουρίνιο είπε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπρεπε φέτος να έχει πάρει τη χρυσή μπάλα αντί του Μέσι; Θα έρθει μία μέρα που ο Μέσι δε θα πάρει τη χρυσή μπάλα, αλλά έχει πραγματοποιήσει φανταστική σεζόν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ