ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρντιόλα: "Ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα"

Barcelona's coach Pep Guardiola (R) and Espanyol's Argentinian coach Mauricio Pochettino (L) gesture during the Spanish League football match between FC Barcelona and RCD Espanyol on May 8, 2011 at Camp Nou stadium in Barcelona. AFP PHOTO/ LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
Barcelona's coach Pep Guardiola (R) and Espanyol's Argentinian coach Mauricio Pochettino (L) gesture during the Spanish League football match between FC Barcelona and RCD Espanyol on May 8, 2011 at Camp Nou stadium in Barcelona. AFP PHOTO/ LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις που έκανε μετά την νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Εσπανιόλ, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει κατακτήσει τίποτε και πως πρέπει οι φίλαθλοι του συλλόγου να κάνουν ακόμη λίγο υπομονή.

Η καταλανική ομάδα νίκησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Ινιέστα στο 29ο και Πικέ στο 48ο λεπτό. Μάλιστα αγωνίστηκε και ο Αμπιντάλ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

"Αυτήν την στιγμή ο τίτλος για μας είναι πολύ κοντά. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την Λεβάντε θα στεφθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές", είπε ο Γκουαρντιόλα.

"Εάν δεν είχαμε κερδίσει σήμερα (σ.σ χθες) δεν θα ήμασταν τώρα σε θέση να θέλουμε ένα βαθμό από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι μας πρέπει να περιμένουν ακόμη λίγο", τόνισε.

"Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη τους ενώ δεν θέλω να επαναπαυθούν γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Ακόμη δεν έχουνε κερδίσει κάποιο κύπελλο", πρόσθεσε ο 40άχρονος κόουτς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ