ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ζήσαμε δύο εκπληκτικές δεκαετίες με Ρονάλντο και Μέσι, ο Χάλαντ είναι στο επίπεδό τους"

Γκουαρδιόλα: "Ζήσαμε δύο εκπληκτικές δεκαετίες με Ρονάλντο και Μέσι, ο Χάλαντ είναι στο επίπεδό τους"
@2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε το απόλυτο κοπλιμέντο για τον Έρλινγκ Χάλαντ στο φινάλε του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτ με την Σαουθάμπτον αφού τον συνέκρινε με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αναφορικά με την δεινότητα στο σκοράρισμα.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν εντυπωσιακός για ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και η Σαουθάμπτον έγινε το νέο θύμα του, με τον Νορβηγό να σκοράρει δις στο "Σεντ Μέρις" στο άνετο 4-1 της ομάδας του και να φτάνει τα 30 γκολ σε 27 ματς πρωταθλήματος, αλλά και τα 44 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις σε 38 παιχνίδια.

Πέρα μάλιστα από την αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς των πολιτών στο τέλος του αγώνα, εκείνος που φρόντισε να τον "απογειώσει" ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, συγκρίνοντάς τον με τις ποδοσφαιρικές μηχανές των γκολ του 21ου αιώνα, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ως τοπ σκόρερ, ζήσαμε δύο εκπληκτικές δεκαετίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι αλλά ο Χάλαντ είναι σε αυτό το επίπεδο. Σκοράρει πολλά γκολ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που με τα λεπτά συμμετοχής που πήρε μετά από τον τραυματισμό του, μας βοήθησε ξανά", τόνισε ο Καταλανός προπονητής (τον αντικατέστησε στο 69' με τον Άλβαρες), για να προσθέσει αναφορικά με το γκολ-ποίημα του Νορβηγού στο 68ο λεπτό:

"Το δεύτερο γκολ ήταν εκπληκτικό. Δεν είναι εύκολο να πιάνεις τη μπάλα στον αέρα και να την βάζεις στο έδαφος. Το ταλέντο του είναι πραγματικά καλό και τον χρειαζόμαστε.

Δεν βρεθήκαμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης στο πρώτο μέρος αλλά εκείνος άλλαξε το παιχνίδι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ