ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Γκουαρδιόλα: "Το να έχω τον Μέσι ήταν όπως είχε ο Φιλ Τζάκσον τον Μάικλ Τζόρνταν"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι @ 2012 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του ανέφερε ότι ο Μέσι σημαίνει τα πάντα για εκείνον και ότι το να τον έχει στην ομάδα του είναι παρόμοιο με το να έχει ο Φιλ Τζάκσον τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "Telemundo sports", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο συνυπήρξε στην Μπαρτσελόνα με μεγάλη επιτυχία.

Αυτό άλλωστε αναγνωρίζει και ο ίδιος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο "Pulga" σημαίνει τα πάντα για εκείνον και το γεγονός ότι τον είχε στην ομάδα του ήταν κάτι παρόμοιο με το γεγονός ότι ο Φιλ Τζάκσον είχε τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα στο NBA.

"Τα πάντα. Τα πάντα. Με έκανε πιο ανταγωνιστικό από ότι με έκαναν οι γονείς μου. Είχαμε θαυμάσιους παίκτες που τον βοήθησαν πολύ, τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Πουγιόλ. Κερδίσαμε πολλά τρόπαια, τα οποία δεν θα κερδίζαμε χωρίς εκείνος. Το να έχω τον Μέσι ήταν όπως είχε ο Φιλ Τζάκσον τον Μάικλ Τζόρνταν.", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ