NOVA NEWS

Γκουαρδιόλα: "Τίποτα δεν θα μου αλλάξει γνώμη για τη Λίβερπουλ, το ντέρμπι δεν θα κριθεί από τη βαθμολογία"

image
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ © 2022 LEILA COKER / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως η Λίβερπουλ παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου της Premier League, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να του αλλάξει τίποτα τη γνώμη που έχει για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +13 από τη Λίβερπουλ. Παρά τη μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων κι ενώ οι "κόκκινοι" φαίνεται να έχουν πίσω στη μάχη για την κατάκτηση της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν συμφωνεί με τον Κλοπ ότι έχει χαθεί ο φετινός τίτλος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (16/10) ντέρμπι στο Άνφιλντ ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δεν πρόκειται η βαθμολογία να επηρεάσει τον αγώνα, ενώ υποστήριξε πως δεν πρόκειται να του αλλάξει τίποτα τη γνώμη για την ποιότητα της Λίβερπουλ.

"Πάντα ήταν και πάντα θα είναι διεκδικητές τίτλου. Γνωρίζω την ποιότητα που έχουν. Αν κάνατε αυτή την ερώτηση ενώ απέμεναν 10 αγώνες, θα έλεγα ότι δεν νομίζω ότι μπορούν να πιάσουν την κορυφή του πρωταθλήματος και σε αυτήν την περίπτωση την Άρσεναλ, αλλά τώρα όλα μπορούν να συμβούν.

Αγνοώ ότι είναι σε μια καλή στιγμή ή σε μια κακή στιγμή. Πάντα αναλύω την ομάδα και περιμένω το καλύτερο από αυτούς. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την άποψη που έχω για αυτούς. Ξέρω την ποιότητα που έχουν, τον χαρακτήρα. Αν έμεναν μόνο 10 παιχνίδια ίσως να μην μπορούσαν να μας πιάσουν, αλλά όταν είμαστε σε αυτή τη θέση όλα μπορούν να συμβούν.

Το ντέρμπι θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, όχι από τη βαθμολογία, επειδή είμαστε μπροστά ή πίσω τους".

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ