ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Τιμή να παίζουμε στο Ευρωπαϊκό Super Cup, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε"

Γκουαρδιόλα: "Τιμή να παίζουμε στο Ευρωπαϊκό Super Cup, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ανακουφισμένος για την κατάκτηση του Champions League στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup Ευρώπης απέναντι στην Σεβίλλη (16/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD) ενώ ξεκαθάρισε πως είναι πεινασμένος και για άλλα τρόπαια.

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία τον περασμένο Ιούνιο κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League και τώρα επιθυμεί να γράψει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της, κάνοντας δικό της για πρώτη φορά το τρόπαιο του Super Cup Ευρώπης.

Αν θέλει να το πετύχει αυτό, θα χρειαστεί να υποτάξει το βράδυ της Τετάρτης (16/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) την μπαρουτοκαπνισμένη από ευρωπαϊκούς τελικούς, Σεβίλλη, την οποία θα αντιμετωπίσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της ομάδας του σε αυτό το θεσμό μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

"Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι .

Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας", τόνισε αρχικά ο Καταλανός προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή των πολιτών που αφίχθη την Δευτέρα στη χώρα μας.

"Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως γιά την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League.

Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε".

Σημειώνεται πως ο Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε που θα τον κρατήσει για 3-4 μήνες εκτός δράσης, με τον τρις πρωταθλητή Ευρώπης να ερωτάται για το αν θα κινηθεί η Σίτι για αντικαταστάτη του Βέλγου μέσου και να απαντάει ως εξής: "Θα δούμε, θα συζητήσουμε με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ 2023 SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ