ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ | 8 Απριλίου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ | 8 Απριλίου 2024 @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοδοξεί να αποκλείσει την Ρεάλ για δεύτερη σερί χρονιά στο Champions League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ξεκαθαρίζει πως αυτό θα είναι δύσκολο και να ζητάει από τους παίκτες του να σκοράρουν στο "Μπερναμπέου".

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία την περασμένη σεζόν με την κατάκτηση του τρεμπλ και αυτό φιλοδοξεί να επαναλάβει και φέτος, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι μέσα στο στόχο του νταμπλ στην Αγγλία και του Champions League.

Αν θέλει πάντως να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ για δεύτερη διαδοχική χρονιά και μετά από τα ημιτελικά πέρυσι να την πετάξει εκτός προημιτελικών φέτος, με τον Γκουαρδιόλα να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας για δύσκολη αποστολή ενόψει του πρώτου ματς στο "Μπερναμπέου":

"Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League", τόνισε ο Καταλανός προπονητής και πρόσθεσε:

"Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά".

Κληθείς δε να σχολιάσει την παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην Ρεάλ, δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιό του: "Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που έχει στο μυαλό του.

Έχει μία υπέροχη σεζόν, είναι πολύ νέος και έχει εντυπωσιακή καριέρα μπροστά του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ CHAMPIONS LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ