ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Πιστεύετε ότι στόχος ήταν το κουατράμπλ; Είμαστε ευχαριστημένοι με το τρεμπλ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από το League Cup, ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν στόχευε στο κουατράμπλ, αλλά είναι ικανοποιημένη με το τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του League Cup, με τον Αλεξάντερ Ίσακ να νικάει τον Ορτέγκα στο 53ο λεπτό, χαρίζοντας στη Νιούκαστλ μία σπουδαία νίκη με 1-0 και το εισιτήριο για τις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός των Πολιτών ωστόσο, δεν ανησύχησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον ίδιο να τονίζει πως στόχος της ομάδας του δεν ήταν να κάνει το κουατράμπλ. Αντίθετα, υποστήριξε ότι είναι ευχαριστημένος που η Σίτι πανηγύρισε ήδη το τρέμπλ (Premier League, Champions League, FA Cup).

"Πιστεύετε ότι ο στόχος μας ήταν να κάνουμε το κουατράμπλ; Ειλικρινά, δεν είναι. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά και είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι που κατακτήσαμε το τρεμπλ.

Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές, αλλά όχι τόσο υψηλές ώστε να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Συγχαρητήρια στη Νιούκαστλ. Ήταν πολύ καλοί απόψε, τα εύσημα πάνε σε αυτούς", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ