ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Χάλαντ θα μπορούσε να είχε ήδη 15 γκολ, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις ευκαιρίες που έχασε"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αστειεύτηκε ότι έχει χάσει τον ύμνο του λόγω των πολλών ευκαιριών που δεν έχει μετατρέψει σε γκολ ο Έρλινγκ Χάλαντ και τόνισε ότι ο Νορβηγός θα μπορούσε να είχε πετύχει τον διπλάσιο αριθμό τερμάτων μέχρι στιγμής.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια τη φετινή σεζόν κι έχει σκοράρει επτά φορές, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει πως θα μπορούσε ο Αργεντινός να έχει πετύχει τον διπλάσιο αριθμό τερμάτων με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Αστειευόμενος μάλιστα, για τις χαμένες ευκαιρίες του Χάλαντ δήλωσε ότι τον έχουν κάνει να μην μπορεί να κοιμηθεί.

"Είχε απίστευτες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει 14 ή 15 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι παίζουμε καλά. Πάντα έχω την αίσθηση ότι η ομάδα τα πάει αρκετά καλά με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που έχει ο Έρλινγκ.

Όταν δεν έχει συμμετοχή σε ευκαιρίες, κάτι δεν πάει καλά με την κατάσταση και τη δυναμική μας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις ευκαιρίες που έχασε.

Η συμβουλή μου είναι να μην επικρίνετε πολύ τον Έρλινγκ. Να κρίνετε τον μπακ, τον κεντρικό αμυντικό ή τον προπονητή, αλλά ποτέ τον επιθετικό που βάζει γκολ γιατί θα το κάνει και τότε θα βρεθείς σε μια θέση που πρέπει να του ζητήσεις συγγνώμη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ