PREMIER LEAGUE

Γκουαρδιόλα: "Ντύνομαι καλύτερα από τον Αρτέτα, η γυναίκα μου διαλέγει πάντα το τέλειο ντύσιμο"

Γκουαρδιόλα: "Ντύνομαι καλύτερα από τον Αρτέτα, η γυναίκα μου διαλέγει πάντα το τέλειο ντύσιμο"
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα @ 2023 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Σε στιλιστική σύγκριση με τον Μικέλ Αρτέτα μπήκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε πως εκείνος ντύνεται καλύτερα, καθώς του διαλέγει τα ρούχα η σύζυγός του.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται το Σάββατο (8/10) στο Έμιρεϊτς, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μιλά στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώην συνεργάτη του, Μικέλ Αρτέτα και το πόσο άξιος προπονητής είναι.

Βέβαια, ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να κάνει λίγη πλάκα και ερωτηθείς για το αν έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον προπονητή των κανονιέρηδων υποστήριξε πως εκείνος ντύνεται πάντα καλύτερα, γιατί η γυναίκα του επιλέγει το τέλειο outfit για εκείνον.

"Ντύνομαι καλύτερα από τον Μικέλ. Λυπάμαι, αλλά η σύζυγός μου επιλέγει πάντα το τέλειο ντύσιμο για μένα", είπε ο Γκουαρδιόλά γελώντας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δουλέψαμε μαζί για δύο ή τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Είπα πολλές φορές ότι έμαθα πολλά. Κι ήμουν σίγουρος ότι ήταν καλή επιλογή για την Άρσεναλ, γιατί ήξερα πώς επικοινωνούσε με τους παίκτες, τις ιδέες του.

Είναι η απόδειξη ότι όταν ένας σύλλογος πιστεύει σε κάτι, όταν το διοικητικό συμβούλιο και ο αθλητικός διευθυντής αποφασίζουν πώς θέλουν να παίξουν και αφήνουν τον προπονητή να παίζει με αυτόν τον τρόπο και να παίρνει τους σωστούς παίκτες, λειτουργεί. Άλλοτε το βλέπεις αμέσως και άλλοτε χρειάζεται χρόνος.

Συμβαίνει όταν οι άνθρωποι από πάνω σου πιστεύουν πραγματικά σε εσένα και έχουν υπομονή και βλέπουν τις προπονήσεις και πώς χτίζονται τα πράγματα αντί να βασίζονται απλώς στα αποτελέσματα.

Αν οι ομάδες κοιτάζουν μόνο το αποτέλεσμα, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μην πάει καλά. Πρέπει να σταθείς σε αυτό που κάνει ο προπονητής και όχι στα αποτελέσματα.

Η Άρσεναλ τον εμπιστεύτηκε και πλέον τα αποτελέσματα είναι εδώ. Στο φινάλε έχουν τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια. Ξέρει τον σύλλογο, λατρεύει το κλαμπ".

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ