ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα κατά Τσέφεριν: "Ως δικηγόρος οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τα λεγόμενά του για τη Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας να δεχθεί ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε στις κατηγορίες εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι για παραβιάσεις του Financial Fair Play, λέγοντας ότι η UEFA ήξερε ότι είχε δίκιο.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε τιμωρήσει την UEFA με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ, όμως οι πολίτες έριξαν την ποινή στο CAS, σβήνοντας τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το πρόστιμο μειώθηκε στα 10 εκατομύρια ευρώ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας στη Telegraph απάντησε στις νέες αναφορές του Σλοβένου προέδρου της UEFA, λέγοντας του να σεβαστεί το δικαίωμα της Σίτι να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

"Σαν δικηγόρος που είναι και πρόεδρος της UEFA, θα έπρεπε να περιμένει και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να το σεβαστεί και να περιμένει. Έχει πολλές δουλειές να κάνει στην UEFA. Ως δικηγόρος οφείλει να σεβαστεί τη διαδικασία και να καταλάβει ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη του 2024 η Μάντσεστερ Σίτι θα καθίσει το εδώλιο του κατηγορουμένου για 115 κατηγορίες παραβίασης των οικονομικών κανονισμών της Premier League, με την Έβερτον να είναι ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών για αντίστοιχα παραπτώματα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ