ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ίσως βάλω τον Έντερσον να χτυπήσει πέναλτι την επόμενη φορά φορά"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την Premier League Ⓒ 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στον Φιλ Φόντεν για την εντυπωσιακή του παρουσία στο Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί και για το τρίτο χαμένο πέναλτι της Σίτι απέναντι στους "ρεντς" μέσα σε τρία χρόνια.

Ούτε η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ κατάφερε να ανακόψει το τρένο της Μάντσεστερ Σίτι που έχει πάρει φόρα και παρασέρνει όποιον βρει στο διάβα της, με τους πολίτες να φτάνουν, με το 4-1 στο "Άνφιλντ", τις 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και να ισοφαρίζουν το σχετικό ρεκόρ για ομάδα της Premier League.

Όπως ήταν λογικό, μετά το ματς με τους κόκκινους ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εξαιρετική διάθεση, με τον Καταλανό να φροντίζει πάντως να κρατάει χαμηλά τον πήχη: "Όταν αλλάξαμε το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όλα είχαν να κάνουν μετά με την ποιότητα των παικτών.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη από τις Ακαδημίες, έναν οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι. Είναι απόλαυση να έχουμε τον Φιλ Φόντεν.

Η διαφορά των πέντε πόντων τον Φεβρουάριο από τον δεύτερο δεν σημαίνει κάτι", τόνισε ο Καταλανός, για να προσθέσει με χιούμορ για τα χαμένα πέναλτι των Μαχρέζ, Ντε Μπράινε και Γκιουντογκάν απέναντι στην Λίβερπουλ από το 2018 και μετά.

"Είναι πλέον σαν ρουτίνα τα χαμένα πέναλτι απέναντί τους. Ίσως σκεφτώ τον τερματοφύλακά μας, τον Έντερσον, για να αναλάβει την εκτέλεση την επόμενη φορά. Όταν το είπα για πρώτη φορά πέρυσι, ήταν αστείο.

Τώρα είναι μισό αστείο. Ο Κέβιν είναι φανταστικός εκτελεστής, το ίδιο και ο Γκιουντογκάν. Αυτό που θέλω είναι ο παίκτης να έχει την προσωπικότητα να πάρει το χτύπημα και να σκοράρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Jon Super/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ