ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για το "σκάσε" του Ντε Μπρόινε: "Δεν είναι πρώτη φορά, μου φωνάζει και στην προπόνηση"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Κέβιν ντε Μπρόινε
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Κέβιν ντε Μπρόινε © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το περιστατικό με τον Κέβιν ντε Μπρόινε, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν πολλές αντίστοιχες στιγμές έντασης μεταξύ τους.

Σ' ένα από τα highlights του ημιτελικού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ ήταν το σκηνικό ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Κέβιν ντε Μπρόινε.

Αφορμή στάθηκε μία φάση, στην οποία ο Ντε Μπρόινε έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε να πατήσει αντίπαλη περιοχή. Όμως, η μπάλα δεν πέρασε στον Γκρίλις, καθώς κόπηκε η πάσα από αμυντικό της ισπανικής ομάδας.

Τότε φανερά οργισμένος ο Γκουαρδιόλα φώναξε στον Βέλγο μέσο: "Πάσα, δώσε πάσα", με τον Ντε Μπρόινε να απαντά εκνευρισμένος: "Σκάσε, απλά σκάσε".

Στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (19/5) ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι του αρέσει αυτή η ένταση που βγάζει ο παίκτης του.

"Μου άρεσε η αντίδραση του Κέβιν, μου αρέσει όταν φωνάζουμε ο ένας στον άλλο. Μου αρέσει. Μερικές φορές παρά είναι επίπεδο, οπότε μου αρέσει αυτή η ενέργεια που βγάζει.

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν το βλέπεις εσύ. αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος.

Ο Κέβιν ήταν ήρεμος και έκανε μια απίστευτη ασίστ. Ο Τζακ έκανε το αντίθετο, θα μπορούσε να τρέξει, αλλά βοηθά την ομάδα και ενώνει τις πάσες. Είναι ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν για να υπάρχει ανταγωνισμός".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ