LEAGUE CUP

Γκουαρδιόλα για το Σίτι - Λίβερπουλ: "Ο Κλοπ θα παίξει αριστερό μπακ και εγώ μεσαία γραμμή"

Οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια ημιτελικού Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι | 16 Απριλίου 2022
Οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια ημιτελικού Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι | 16 Απριλίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Γκουαρδιόλα αστειεύτηκε με το απαιτητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, δηλώνοντας ότι μετά το τέλος του Μουντιάλ ίσως χρειαστεί να παίξουν τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κλοπ για να συμπληρωθεί η 11άδα στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ στο League Cup.

Στις 13 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Premier League και ακολουθεί η διακοπή για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, το οποίο ξεκινά στις 19 του ίδιου μήνα και ρίχνει αυλαία στις 18 Δεκεμβρίου.

Δύο ημέρες μετά, στις 20 Δεκεμβρίου, οι αγγλικές ομάδες επιστρέφουν στην εγχώρια δράση με το League Cup και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να τρολάρει το απαιτητικό πρόγραμμα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αστειεύτηκε, δηλώνοντας πως επειδή είναι άγνωστο πόσους παίκτες θα έχουν στη διαθέσιμους τους -εκείνος με τον Κλοπ- για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ (20/12), ίσως χρειαστεί να μπουν οι ίδιοι να παίξουν.

"Όταν επιστρέψουν θα δούμε πόσους παίκτες έχουμε και σε τι κατάσταση και θα αποφασίσουμε. Εξαρτάται από το πώς και πότε θα τελειώσουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις εθνικές ομάδες.

Ο Κλοπ θα παίξει στο αριστερό μπακ, εγώ θα παίξω στη μεσαία γραμμή. Αυτή είναι η στρατηγική. Δεν ξέρω πόσους παίκτες θα έχουμε εμείς ή η Λίβερπουλ".

TAGS LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ