ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για το χορτάρι στο Μπερναμπέου: "Όταν έπαιζα εγώ ήταν χαλί, τώρα δεν ήταν έτσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι | 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι | 17 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ στο πρώτο ματς των "8" του Champions League και παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο Μπερναμπέου, σχολιάζοντας το χορτάρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι σφυροκόπησε τη Ρεάλ με οβίδες εκτός περιοχής είχε το προβάδισμα 2-3 μέχρι το 71', όμως οι Ισπανοί κατάφεραν να αντισταθούν και να πάρουν ισοπαλία 3-3 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με γκολ του Βαλβέρδε στο 79' σε έναν προημιτελικό που θα μείνει στην ιστορία του Champions League.

Η ισοπαλία άφησε ικανοποιημένο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο πόσο δύσκολη έδρα είναι, ενώ αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο, σχολιάζοντας παράλληλα και το χορτάρι.

"Είναι το Μπερναμπέου, αγαπητέ φίλε. Είσαι Άγγλος και δεν ξέρεις πώς είναι να παίζεις στο Μπερναμπέου. Έχουν την ποιότητα, όχι μόνο τα πόδια. Το να πετύχεις τρία γκολ στο Μπερναμπέου είναι πολύ καλό", απάντησε ο Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ότι έχασε το "τρένο" μετά την ισοφάρισε της Ρεάλ και συνέχισε:

"Δεν φεύγω με άσχημη γεύση. Έχω πολύ καλή γνώμη για τη Ρεάλ για να σκεφτώ ότι θα έρθουμε εδώ για να παίξουμε παιχνίδια με λουλούδια. Θα προσπαθήσουμε να το τελειώσουμε στο σπίτι μας".

Όσον αφορά όταν ρωτήθηκε για το χορτάρι είπε: "Δεν το έχω δει, οι παίκτες μου είπαν. Αλλά μην αφήσετε τον πρόεδρο της Ρεάλ και τον κόσμο να πάρει λάθος μήνυμα.

Το γήπεδο ήταν θεαματικό, είναι ένα εντυπωσιακό έργο. Η Ρεάλ, όταν έπαιζα, είχε πάντα ένα απίστευτο χορτάρι, ένα χαλί, αλλά σήμερα δεν ήταν έτσι. Μάλλον θα το φτιάξουν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ