ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Χάλαντ: "Έχει την ίδια νοοτροπία με τον Μέσι, αλλά δεν θα τον βοηθήσει η σύγκριση"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε ότι ο Έρλιγνκ Χάλαντ και ο Λιονέλ Μέσι ταιριάζουν ως προς την ποδοσφαιρική νοοτροπία, τονίζοντας ωστόσο πως η σύγκριση με τον Pulga δεν θα βοηθήσει τον Νορβηγό σταρ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ διαπρέπει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν και ήδη μετράει 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός σταρ έχει πετύχει 34 γκολ στην Premier League και ισοφάρισε το ρεκόρ των Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αποθεώνει.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι έχει την ίδια νοοτροπία με τον Λιονέλ Μέσι, όμως επισήμανε ότι οι συγκρίσεις δεν πρόκειται να βοηθήσουν τον Νορβηγό σούπερ σταρ.

"Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι, δεν θα βοηθήσει τον Έρλινγκ, αλλά όσον αφορά τα γκολ και τη νοοτροπία, ναι. Ο Μέσι το έκανε κάθε σεζόν τα τελευταίες 10 ή 15 χρόνια, αλλά ο Έρλινγκ έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά τα γκολ.

Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι βάζει ένα γκολ. Ένα ή δύο σε κάθε παιχνίδι, είχε τις ευκαιρίες να το κάνει, αλλά ο Μέσι είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που έχω δει όσον αφορά τη διορατικότητα, τις ντρίμπλες, τις πάσες, την ανταγωνιστικότητα, σε πολλά πράγματα που είναι δύσκολα.

Ας ελπίσουμε ότι ο Έρλινγκ μπορεί να είναι τόσο κοντά στον Λίο, που θα είναι υπέροχο για εμάς και για εκείνον", πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ