ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Άλβαρες: "Για κάποιο λόγο παίζει δίπλα στον Μέσι και είναι παγκόσμιος πρωταθλητής"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Χούλιαν Άλβαρες αντικατέστησε άξια τον Έρλινγκ Χάλαντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον εκθείασε, τονίζοντας ότι δεν βρίσκεται τυχαία δίπλα στον Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν παρατάχθηκε με τον Έρλινγκ Χάλαντ στο Έτιχαντ απέναντι στη Λίβερπουλ, καθώς ο Νορβηγός σταρ ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Παρότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε στη διάθεσή του το μεγάλο του "όπλο", οι Πολίτες διέλυσαν με 4-1 τους "κόκκινους", με τον Χούλιαν Άλβαρες να αντικαθιστά επάξια τον Νορβηγό.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε από ένα γκολ και μία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της Σίτι. Ο Γκουαρδιόλα που ρωτήθηκε για τον 23χρονο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

"Για κάποιον λόγο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, παίζοντας δίπλα στον Μέσι. Δεν ήταν μόνο το γκολ, ήταν η ασίστ στο δεύτερο, το τρίτο (η συμμετοχή του στη φάση), συμμετείχε σε όλα. Είναι τόσο έξυπνος. Είναι εξαιρετικός παίκτης".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ