ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Είναι γελοίοι οι οκτώ βαθμοί διαφοράς που έχουμε"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάνστεστερ Σίτι με την Μπρέντφορντ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάνστεστερ Σίτι με την Μπρέντφορντ © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αρνήθηκε ότι η κούρσα του τίτλου έχει τελειώσει, ξεκαθαρίζοντας πως οι οκτώ βαθμοί διαφοράς που έχει χτίσει η Μάντσεστερ Σίτι από τη δεύτερη Τσέλσι είναι αμελητέοι.

Μετά τη νέα νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπρέντφορντ (0-1) η διαφορά των Πολιτών στο πρωτάθλημα μεγάλωσε. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες Τσέλσι και Λίβερπουλ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, ούσα στο +8 και στο +9 από τους διώκτες της.

Παρότι, η διαφορά που έχουν χτίσει οι Πολίτες είναι σημαντική, ο Ισπανός κόουτς τόνισε μετά το φινάλε του αγώνα ότι η κούρσα του τίτλου δεν έχει τελειώσει, υποστηρίζοντας ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, ενώ την ίδια στιγμή απέδωσε το +8 στα καλά αποτελέσματα της δικής του ομάδας και στο σερί νικών και όχι στα λάθη των αντιπάλων.

"Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά, αλλά απομένουν ακόμη 54 για να παίξουμε και πολλά δύσκολα παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα, όταν ρωτήθηκε για τη σημασία της διαφοράς που έχει η ομάδα του. "Οπότε όταν το σκέφτεσαι έτσι, οι οκτώ βαθμοί είναι γελοίοι.

Δεν θα ακούσω κανέναν που θα πει ότι έχει ήδη τελειώσει. Οι Τσέλσι και Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Η μία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Λίβερπουλ είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Έχουμε αυτή την απόσταση όχι επειδή έχασαν βαθμούς, αλλά επειδή κερδίσαμε 10 στη σειρά ματς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ