ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έκανε ο Κανσέλο, ίσως να είναι πολύτιμος για εμάς στο μέλλον"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε τα πάντα ανοιχτά για την ενδεχόμενη επιστροφή του Ζοάο Κανσέλο στη Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από τον δανεισμό του στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεν έχουν αποφασίσει πώς θα κινηθούν.

Ο Ζοάο Κανσέλο επέστρεψε στο Έτιχαντ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ήττα της Μπάγερν με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος μπακ μπήκε ως αλλαγή και άκουγε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων, κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στα πόδια του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του Κανσέλο και τόνισε σε δηλώσεις του: "Ο Ζοάο Κανσέλο πάντα έχει την εκτίμησή μας εδώ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έκανε. Ήταν και ίσως να είναι στο μέλλον πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς".

Η συμφωνία ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Κανσέλο περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς 70 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Βαυαροί αφενός δεν θα την ενεργοποιήσουν, αφετέρου δεν έχουν αποφασίσει αν θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν με άλλον τρόπο.

Με τη φανέλα της Μπάγερν ο Κανσέλο έχει πραγματοποιήσει 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ