ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν έχει κάταγμα ο Χάλαντ, ελπίζουμε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μαζί με τον Ρόδρι μετά από το φινάλε του αγώνα της Σίτι με την Λούτον | 10 Δεκεμβρίου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μαζί με τον Ρόδρι μετά από το φινάλε του αγώνα της Σίτι με την Λούτον | 10 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν καθησυχαστικός αναφορικά με τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάλαντ που τον έθεσε νοκ-άουτ από τον αγώνα με την Λούτον, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο αγώνας στην έδρα της Λούτον για την 16η αγωνιστική της Premier League μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για την Μάντσεστερ Σίτι, που αναγκάστηκε μάλιστα να τον δώσει χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάλαντ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους και να χρειάζεται τα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα και Τζακ Γκρίλις στο δεύτερο για να κάνει την ανατροπή.

Τα ευχάριστα πάντως νέα για τους φίλους των πολιτών δεν ήρθαν όμως μόνο με την κατάκτηση του τριπόντου, που έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη για την ομάδα τους στο πρωτάθλημα, αλλά και με τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα αμέσως μετά αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Έρλινγκ Χάλαντ.

"Δεν είναι κάταγμα, απλά μία πίεση στο οστό. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας (16/12), αν όχι ελπίζουμε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Την επόμενη ημέρα του αγώνα με την Άστον Βίλα δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά, το Σάββατο μίλησα μαζί του και μου είπε "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να περπατήσω, δεν πονώ".

Για αυτό θα βλέπουμε μέρα με την ημέρα πώς θα είναι η κατάστασή του", τόνισε ο Καταλανός προπονητής, ο οποίος σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Ντοκού, είπε:

"Είναι μυϊκός τραυματισμός, δεν είναι μεγάλο ζήτημα όπως του Κέβιν (σ.σ. Ντε ΜΠρόινε) αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε για την έκρηξή του και να είμαστε προσεκτικοί. Ίσως σε μία με δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος και πάλι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ